RESSOURCESIDE

RESSOURCESIDE

Del på facebook / mail:

KREATIVITET

Mange mennesker oplever at den opdyrkede kreativitet - sang, dans, tegning og digtning for eksempel - aktiverer og er knyttet til halsregionen. Sikkert blandt andet fordi sproget formdannes her.

Det vi her mener er grundkreativiteten - som er noget mere omfattende - det vil sige det faktum at vores omverden, krop og sind opleves som værende i uafbrudt kreativ bevægelse.

sh_slut morgenmedi_gårdsplads

BEVIDSTHEDEN

Bevidstheden som sådan - fremtræder normalt altid for os med et indhold. Til en grad så man kan blive i tvivl om - og mange har ment og mener - at man slet ikke kan forestille sig, endsige opleve, åben indholdsløs bevidsthed.

morgenmedi_gårdsplads1

ÅNDEDRÆTTET

Dette aspekt handler om åndedrættet og dets forbindelse til kroppens energisystem.

Bevidsthed om åndedrættet træner man helt enkelt ved at mærke at man faktisk trækker vejret lige nu. Og ved at dvæle ved dette et øjeblik. 

KROP

Kropsbevidsthed består helt enkelt i at kunne mærke hele sin fysiske krop. At kunne have sin opmærksomhed jævnt fordelt over og gennem hele kroppen.

HJERTET

Hjertet i betydningen - de empatiske følelser der reflekteres i området omkring det fysiske hjerte, som eksempelvis tillid, kærlighed, samhørighed, medfølelse og taknemmelighed.

Eksterne ressourcer

Her deler vi relevant materiale fra tætte samarbejdsrelationer som Vækstcentermiljøet er involveret i.
Det kan være enkeltstående organisationer, institutioner eller personer eller projekter.

Thomas og Christian_BW

Arbejde med børn og unge

Foreningen Børns Livskundskab

ÅiH_collage_banner

Ånd i Hverdagen

en artikel føljeton om indre og ydre bæredygtighed