Del på facebook / mail:

FEJRING på Vækstcenteret – online

14. – 17. oktober 2020

På Vækstcenteret fejres den 14.-17. oktober de mange års positive indflydelse og inspiration fra Jes’ møde med Tulku Urgyen de samme fire dage i oktober 1989. Vi fejrer de følgende års intensive dzogchenbelæringer, og opsummerer de over 30 års undervisning og praksisfrugter.

PROGRAM

Hver formiddag underviser Jes i Store sal fra kl. 10:00 – 11:30. Det vil blive live-streamet.
Programmet vil blive suppleret med yderligere undervisning, krops-sessioner, lysbilleder og levende musik – alt for også at markere og festligholde 100 året for Tulku Urgyens fødsel.

For dem hvor det er muligt, vil det være oplagt at følge dagsprogrammet som en rammesætning af et fire-dages hjemme-retreat, naturligvis tilpasset de omstændigheder hvorunder man befinder sig.

OVERSIGT DAGS PROGRAM

DESKTOP: 1 image FEJRING_vaekstcenteret_program7 TABLET: 2 images FEJRING_vaekstcenteret_program FEJRING_vaekstcenteret_program2 PHONE: 4 images FEJRING_vaekstcenteret_program3 FEJRING_vaekstcenteret_program4 FEJRING_vaekstcenteret_program5 FEJRING_vaekstcenteret_program6

Programmet som printbar PDF

Sådan kommer du igang

Når du har betalt for FEJRING’en, vil du senest dagen før det starter modtage en email med instruktioner og et link, i form af en rød knap, til dér hvor FEJRING’en streames fra.  (Hvis du ikke har modtaget mail’en senest mandag aften, så check din spamfolder, vi sender til den email adresse du har angivet da du bestilte/betalte kurset!)

rodknap

Du skal bruge det link hver gang du vil følge med i en streaming, dvs hver gang Jes Bertelsen underviser, eller et af de andre indslag sendes.

Når du klikker på knappen, kommer du ind på Crowdcasts registrerings side. Da du allerede har betalt kurset, har vi registreret dig inde på Crowdcast. Du skal derfor blot trykke på den grønne knap oppe i øverste højre hjørne hvor der står “Return to event”.

gronknap

Nu kommer du ind på selve FEJRING’s siden. Når du er på denne side, vil du automatisk komme med når vi begynder at sende!

Det er også herinde fra du kan se tidligere optagelser fra samme dag, de er tilgængelige indtil den efterfølgende morgen. Det gør du ved at vælge det du vil se oppe fra sessions-listen.

sessionliste

Du kan se alt dette gennemgået i en lille video nedenfor.

PROBLEMER:

Når man ser med på en live streaming, skal der flyttes ret store datamængder meget hurtigt. Det er derfor vigtigt at ens internetforbindelse er nogenlunde hurtig og stabil og at ens computer (eller tablet eller telefon) er nogenlunde hurtigt, og iøvrigt fungerer fint til at se f.eks videoer fra YouTube eller Vimeo.

Der kan opstå kortervarende forstyrrelser i billede og lyd, så hvis du oplever udfald i billede eller lyd, så vent 30-60 sekunder og se om ikke det kommer tilbage, før du begynder at fejlsøge.

LYD & BILLEDER

Problem med billedet? Hvis du ikke får noget billede inde på Crowdcast, eller hvis billedet fryser eller er meget dårligt eller streamingen slet ikke starter, prøv først at genindlæs siden via browserens “Refresh”-knap, det kan evt gøres med F5 tasten eller ved at trykke ctrl-r. Ellers prøv at lukke din browser, og klik på den røde knap i email’en igen. I værste fald, prøv med en anden browser (Chrome har i gode erfaringer med) eller prøv at genstarte din computer.

Problem med lyden?  Check om volumen er slået til og skruet op. Check om din computer/tablet har lyd ved andre websider, f.eks Youtube. I øvrigt får du den bedste lydoplevelse ved at bruge høretelefoner til undervisningen.

Problemer med at logge ind? Læs retningslinierne ovenfor, og (gen)se eventuelt instruktionsvideoen.

Hvis du er sikker på at du er registreret til streamingen, kan du prøve at gå ind på https://www.crowdcast.io/e/fejring/register og trykke på “Already joined? Sign back in” oppe i højre hjørne. Følg instruktionerne og vær sikker på at taste den email adresse ind som du har registreret dig med. Så modtager du en ny mail med privat link til streamingen.